2022 Pabrikan Mesin Ngabentuk Piala Kertas: Pitunjuk Pamungkas pikeun Ngabantosan Anjeun!

2022 Pabrikan Mesin Ngabentuk Piala Kertas: Pitunjuk Pamungkas pikeun Ngabantosan Anjeun!

Naha anjeun kedah mésérPiala Kertas Ngabentuk Mesin?Naha anjeun sesah kéngingkeun inpormasi ngeunaan merek anu béda-béda di pasar?

Kami parantos réngsé survey, janten anjeun henteu kedah milarian Internétluhur5pangalusna Piala Paper Ngabentuk Mesin merek di Dunya.

1. Mohindra

Kami, Mohindra Mechanical Works, diadegkeun dina taun 1990 di New Delhi, mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling luhur sareng eksportir Mesin Pembuat Kantong Kertas, Mesin Percetakan Flexo, Mesin Percetakan Rotogravure, Mesin Percetakan Flexographic sareng Mesin Percetakan Piala Kertas jsb. jeung bahan dasar lianna, nu dipaké dina manufaktur produk ieu, anu sourced ti ngical paralatan Certified industri, pikeun mastikeun standar kualitas luhur.

Kusabab para profesional anu terampil sareng infrastruktur canggih, kami, Mohindra Engineering Company, parantos tiasa nyayogikeun palanggan ageung di sakumna dunya.Salaku organisasi sadar kualitas, kualitas premium tina mesin percetakan, palapis sareng laminasi anu ditawarkeun henteu pernah dikompromi.Pikeun tujuan nganteurkeun percetakan anu ditawarkeun, palapis, motong lambar sareng mesin laminasi dina jangka waktu anu dijamin, kami parantos nyetél jaringan distribusi anu ageung.

Alamat: BE-148, floor-, HARI NAGAR, Cirebon, 110064, B-143, floor-, BAWANA INDUSTRIAL AREA, Cirebon, 110039, Khyala Village, New Delhi - 110018, Cirebon, India

Telepon: +91-8042965824

Situs web: https://www.mohindramachinery.com/

2.Feida

Feida Machinery mangrupikeun Produsén ngarah tina mesin motong gulung paeh.Ayeuna produk utama urang kaasupmesin motong gulung paeh, mesin maot punching , mesin flexo CIteras salajengna.Dina raraga minuhan kaperluan konsumén béda, urang ngamekarkeun model anyar unggal taun.

Feida Company parantos lulus sertifikasi CE sareng sertifikasi Impor sareng ijin ékspor.produk urang anu badag skala dijual sakuliah nagara jeung diékspor ka Asia Tenggara, Tengah-wétan, Afrika, Eropa, jsb Ngaliwatan jadi loba taun usaha.Utamana otomatis maot motong kami kalayan mesin stripping, éta pisan wareg ku produsén kotak Hamburger.