. Cina Roll maot punching & Printing Dina Line Mesin Produsén jeung Supplier |Mesin Feida

Roll maot punching & Printing Dina Mesin Line

Katerangan pondok:

FD runtuyan mesin roll punching otomatis kalawan percetakan dina mesin garis dumasar kana téhnologi canggih internasional, ayeuna teh loba dipaké dina industri cangkir kertas.Lajuna tiasa ngahontal 320 kali/menit tanpa aya ribut.Numutkeun produk ukuran béda, urang disiapkeun ukuran béda tina molds pikeun customer milih ti.Ogé konsumén bisa milih 2-6 kelir tina bagian percetakan nurutkeun sarat maranéhanana.


Rincian produk

Tag produk

Video produk

katerangan produk1
katerangan produk2
katerangan produk3
katerangan produk4

Paeh motong spésifikasi Téknis

Modél FD850*450
Max aréa motong 850 mm
Precision motong ± 0,20 mm
Beurat kertas 150-350g / ㎡
Kapasitas produksi 280-320 kali / mnt
Sarat tekanan hawa 0,5 Mpa
Konsumsi tekanan hawa 0,25m³ / mnt
beurat mesin 3.5T
Max kertas roll diaméterna 1500mm
Total kakuatan 10KW
Diménsi 3500x1700x1800mm

Ciri Percetakan

1) Ngadopsi roller anilox pikeun nyebarkeun tinta.
2) tegangan Unwinding ieu dikawasa ku tegangan controller otomatis ti Jepang Mitsubishi.
3) Unggal Unit percetakan ngadopsi 360 ° pikeun pendaptaran.
4) Unggal Unit percetakan boga hiji dryer IR
5) The roller karét bisa megatkeun jauh otomatis bari parkir, sarta ngajalankeun di speed low guna ngahindarkeun tinta keur garing.
6) Motor utama diadopsi pangaturan stepless impor konversi frékuénsi.
7) Unwinding, web guiding, percetakan, IR drying na punching bisa réngsé dina hiji prosés

Nyitak Variabel Téknis Utama

Lebar wéb 860 mm
Lebar citak 850 mm
Unwind Diaméter max 1200 mm
Pencét Speed ​​max (Laju produksi gumantung kana prosés, padamelan jsb.) 80m / mnt
Gear Pitch 1/8" (3.175mm)
Unit Cetak Flexo (pengering IR): 2
Min.Max repeatPrint Silinder 10" - 22.5"
Panungtun wéb: nomer 1
Precision overprint ± 0,15 mm
beurat mesin 6000 kg
PLC DVP28SV11T2 Delta Taiwan
PLC DVP16SP Delta Taiwan
PLC DVP04DA Delta Taiwan
Motor Servo ASDA-3023-B2 Jepang Yaskawa
Layar cabak TK6070IQ Taiwan Weinview
Inverter Frékuénsi VFD055CB43A Delta Taiwan
Pindah Schneider, Siemens
Inverter Frékuénsi VFD015M43B-ZA Delta Taiwan
Motor Servo ECMA-21830RS Jepang Yaskawa
Motor utama CH3700-3-S-G1 Siemence

Pameran jeung gawe babarengan

katerangan produk9

FAQ

Q: Kumaha mun balik ka pabrik anjeun?
A: Ieu pisan merenah pikeun nyandak pesawat ti Shanghai / Beijing / Guangzhou ka kota urang "Wenzhou".

Q: Naon istilah pembayaran?
A: TT (deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman).

Q: Kumaha ngeunaan waktu pangiriman?
A: 45-60 poé gawé sanggeus narima deposit teh

Q: Kumaha ngeunaan jaminan?
A: suku cadang jaminan pikeun sataun ti tanggal instalasi.

Q: Kumaha ngeunaan jasa saatos-diobral?
A: Urang bisa Ngirim teknisi pikeun instalasi & latihan.Tapi nu meuli kudu mayar biaya tiket pesawat jeung kuli.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami